Waardevermeerdering

 

Kies voor uw eigen rendement.

Let op, er wordt in de media, door de SNN en de NAM weinig meer over gezegd maar er zit op 01-01-2019 nog 82.000.000 in de pot en aanvragen is mogelijk tot 31 Maart 2022.

 

Bent u huiseigenaar en woont u in het aardbevingsgebied? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor subsidie om uw woning energiezuinig te maken. U kunt een aanvraag indienen voor de Waardevermeerderingsregeling (WVM). U kunt bij onze gespecialiseerde bedrijven terecht voor advies.

 

Huiseigenaren afkomstig uit de geselecteerde regio kunnen vanaf 6 november 2014 een vergoeding krijgen voor energiebesparende maatregelen. De premie van de Tijdelijke Regeling Waardevermeerdering kan oplopen tot 4000 euro.

Wanneer komt u in aanmerking ?

U dient woningeigenaar te zijn in één van de volgende elf gemeenten binnen het gaswinningsgebied: Loppersum, Appingedam, Delfzijl, Eemsmond, Ten Boer, Slochteren, De Marne, Bedum, Winsum, Menterwolde of Hoogezand-Sappemeer. Daarnaast is minimaal één van de onderstaande opmerkingen op u van toepassing:

- U heeft een schriftelijk advies gekregen van de NAM voor bouwkundig versterkende maatregelen.

- U bent eigenaar van een woning in een van de elf gemeenten waaraan de NAM een schade van ten minste € 1.000,- heeft vastgesteld in categorie A of B.

- U heeft een woning gekocht of opgeleverd gekregen binnen de gemeenten op of ná 17 januari 2014. 

Indien u aan deze eisen voldoet kunt u contact opnemen met een van de bedrijven, zij hebben ervaring en kunnen u assisteren in het indienen van de aanvraag. Op deze manier is de kans op honorering ook hoger.

 

Welke maatregelen worden gesubsidieerd?

U kunt subsidie aanvragen voor de volgende energiebesparende maatregelen:

Dakisolatie, Vloerisolatie, Gevelisolatie, Muurisolatie, HR++(+)glas (inclusief kozijnen), Combiketel met hoog rendement, Zonnepanelen en zonnecollectoren, Zonneboiler, Warmtepomp, Warmte- koudeopslag, Technieken voor warmteterugwinning. 

Heeft u vragen of wilt u verdere informatie neemt u dan contact op met een van deze specialisten, u vindt ze hier !

Vraag hier uw subsidie aan